Brunsvigere

Brunsvigere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
30 g.smør
2 dl.mælk
25 g.gær
3 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
375 g.hvedemel
 
 Fyld:
125 g.smør
100 g.farin
2 spsk.sirup
50 g.korender eller rosiner
 
Opskrift:
Smelt smørret og tilsæt mælken. Smuldr gæren og rør den ud i mælken. Tilsæt de øvrige ting og ælt dejen sammen.

Lad den hæve tildækket et lunt sted ca.45 min. Kog imens smør, farin og sirup sammen ved svag varme og tag det fra varmen. Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle, så den passer til en bradepande på ca. 20 -30 cm. Læg dejen i den smurte bradepande. Hæld smørblandingen over og drys korender på. Efterhæv kagen et lunt sted ca. 20 min.

Bag den 20 -25 min. ved 200 grader C. på midterste ovnrille. Afkøl kagen på en bagerist og skær den i firkanter.





karakterer:
Opskriften er vist 23266 gange,
og udskrevet 738 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
RIGTIG LÆKKER

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis der ikke var korender eller rosiner, er den rigtig god.