Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grisini

Grisini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 75 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
50 g.margarine
3 dl.vand
2-3 tsk.salt
1 spsk.sukker
2 æggehvider
1 l.hvedemel
 mælk
 
Opskrift:
Smuldr gæren i dejfadet. Smelt fedt­stoffet, spæd med vand og varm det op til 37º. Hæld væsken over gæren og rør rundt, til den er opløst. Tilsæt salt, sukker, æggehvider og det meste af melet. Ælt dejen godt. Brug evt. mere mel, for dejen skal være tem­melig fast og let at håndtere. Hæver tildækket 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bagebord og ælt den. Del den i fem stykker og form hvert stykke til en pølse, som deles i 15 stykker. Rul alle 75 stykker til blyantstynde stænger. Læg dem på bagepapir eller en bageplade dækket med bagepapir. Stil nogle af pladerne koldt, så stængerne ikke hæver for meget, før de bliver bagt. Pensles efter hævningen med mælk og bages midt i ovnen ved 175º i ca. 30 min. Afkøles tildækket. ltalienerne er kendte for deres gode brød. Grissini er sprøde, tynde stæn­ger, som smager godt til suppe eller sammen med selleri, oliven og salami til en drink.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14610 gange,
og udskrevet 366 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu