Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pinekød på fennikelgrene

Pinekød på fennikelgrene, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 stk.lammebryst
 groft salt
10-12 knuste enebær
2 spsk.tørret timian
2-3 knuste laurbærblade
 
 


Opskrift:

Kødet indgnides godt med saltet og krydderierne og ligger køligt i 4-5 dage. Herefter skal det hænges op og lufttørres et tørt og lunt sted, f.eks. i et gammeldags fyrrum.

Kødet skæres nu ud i de enkelte ribben, som skal koldrøges i 4-5 timer over bøgesmuld, og er nu klar til brug.

Det skal grillsteges på samme måde som spareribs.

Eller tilberedes således:
I en stor fladbundet gryde lægges en håndfuld fennikelgrene. Der hældes vand ved, så bunden er dækket hele tiden under tilberedningen. Pindekødet lægges ovenpå grenene og dampes under låg i 1 1/2 time indtil det er mørt.

Tips:

Bøgesmuld til røgning. En god håndfuld fennikelgrene kan købes flere steder der handler med grilludstyr.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7368 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Robert Larsen  -  0000-00-00 00:00:00
Pinde kødet Eller på Norsk " Pinne kjøtt" er en traditionel jule spise som er især udpræget i den vestlige af Norge .Her bruges der dog birke kviste (Pinne) og deraf navnet.Tiberedningen er dog lidt anderledes der .