Pot kase

Pot kase, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.osterester (af fast ost)
1 dl.piskefløde
0.5 dl.ymer
3-4 spsk.rom eller cognac
 
Opskrift:
Riv osten på den grove side og rør den revne ost sammen med fløde og surmælksprodukt.

Rør spiritussen i og kom ostemassen i en stenkrukke eller lignende, dæk den til og stil den i køleskabet 3 - 5 dage. Rør i den af og til i løbet af denne tid.

Lad den derefter stå yderligere 6 - 8 dage, hvor der ikke må røres i den, så er den klar til brug.





karakterer:
Opskriften er vist 29375 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-22 13:21:31
Skal man bare smide den ud?.. Eller hvad kan man bruge det til ?..

  -   2009-11-05 09:47:06
skal den spises sammen med kiks/brød ligesom almindelig ost?

  -   2005-01-01 01:01:01
den smager rigtig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
det lyder godt jeg skal prøve med ymer