Kandiserede æbler

Kandiserede æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SlikRet : Slik - Juleslik -konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kandiserede æbler, billede 4 Kandiserede æbler, billede 1 Kandiserede æbler, billede 2 Kandiserede æbler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æbler, røde 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Frugtfarve
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Hæld vand og sukker i en gryde og varm op Rør rundt af og til og vent til blandingen bliver flydende Tilsæt derefter eddiken Tilsæt evt. frugtfarve Lad blandingen stå på svag varme til den begynder at jævne.

Dyp eventuelt skaftet på en træske ned i blandingen og derefter i koldt vand. Blandingen er færdig, når den bliver hård i det kolde vand.

Sæt en ispind i æblet Vend æblet i blandingen Dyp eventuelt i kokosmel, inden blandingen er stivnet på æblet.





karakterer:
Opskriften er vist 191212 gange,
og udskrevet 2506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (192 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5438 (1294 kcal)
KJ pr. Portion 5438 (1294 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Portion 1000 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 543 KJ (129 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 31.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-12-10 20:33:21
hænger ikke ordenligt fast

  -   2020-12-21 16:55:57
æbler er flertal, derfor hedder det KANDISEREDE æbler Susanne

  -   2018-12-24 11:53:04
Har lige lavet 7x små æbler med denne opskrift... Jeg tog blandingen af varmepladen så den kunne køle lidt af. Ved de sidste par æbler måtte gryden lige tilbage på pladen så blandingen kunne blive bare lidt mere flydende... Nemt og hyggeligt...

  -   2017-12-01 13:09:02
glæder mig til at lave dem. da jeg elsker dem og glæder mig til jul hvor man kun kan købe dem så nu kan jeg lave dem når jeg har lyst til dem og 6 stk. kan måske lige holde i 2 dage.:-)

  -   2017-05-12 07:47:07
Kan jeg lave dem lørdag aften og servere dem mandag formiddag? Kan de holde sig og skal de på køl?

  -   2017-03-18 12:51:57
God opskrift. Det fungerede for os at man tage blandingen af varmen når den har simret i 5 - 10 min. og først derefter dypper æblerne i blandingen. Det andet fungerede bare ikke.

  -   2016-11-10 19:51:27
Hvor længe kan æblerne holde?? Og skal de stå på køl?? Og hvilken eddike skal man bruge? Er den alm billige lagereddike go nok eller hvad skal man kigge efter??

  -   2015-01-15 19:29:35
Jeg håber ikke den smager anderledes når man bruger rørsukker :)

  -   2014-12-22 01:31:42
Jeg lavede 1 portion (6 æbler) men endte kun til 3 æbler. Men de er gode!

  -   2014-12-20 15:11:45
Kan man også bruge lagereddike istedet for normal eddike??

  -   2013-11-20 14:45:11
Kan den også laves som sukkerfri. Ent. erstat sukkeret med sukkerfri drys.

  -   2012-11-19 09:02:57
Skal koge i ca 45 min, ellers glider det af! Portionen passer til ca 6 æbler. Super gode, de bliver flot blanke.

  -   2012-10-17 18:05:04
Hvor mange æbler er der til i denne portion?? :)

  -   2012-10-06 15:37:11
Hvor mange bliver det til?

  -   2012-08-14 17:34:23
Hej. Der står: "Dyp eventuelt skaftet på en træske ned i blandingen og derefter i koldt vand. Blandingen er færdig, når den bliver hård i det kolde vand." Hvilken skaft er det der bliver talt om? :)

  -   2012-08-01 18:59:09
hvor mange æbler til denne mængde ??

  -   2012-07-31 06:08:25
hvor mange æbler til denne mængde ??

  -   2011-12-22 12:28:52
Fin opskrift, endelig glider det ikke af :) Hos mig skulle det dog koge længe, og jeg gav til sidst op det med det kolde vand, det ville ikke virke for mig. Men æblerne blev bare så fine og lækre. Tak :)

  -   2011-12-08 13:37:41
Hvor længe kan sådan nogle gemmes?:-)

  -   2011-11-18 17:52:51
Super nem og god opskrift, de bliver helt perfekte :)

  -   2011-07-31 16:56:54
Lad dem stå i 20 minutter før i spiser dem det giver en meget mere fast skrald

  -   2011-07-23 16:39:30
Er det sket for jer, at når man tager sukker blandingen på æblet, glider det hele af?? Lige meget hvor mange gange jeg vender det i blandingen, ryger det af :( Hjælp!

  -   2011-02-13 20:39:57
Mums!! Mmm.. det bedste man kan få ved julen er helt klart kandiserede æbler!! <3 Det er nemt og sjovt at lave og så elsker alle dem!! Jeg har prøvet det flere gange men herinde er Den bedste opskrift helt klart!!:D

  -   2010-09-18 17:45:32
Hvor mange personer er der til potionen? (:

  -   2008-12-18 19:17:24
hvad bruger man frugt farven til??

  -   2008-09-03 11:49:00
Det er det bedste at få til en børnefødselsdag og nemt at lave. Ungerne er vilde med det, og så er det bare lidt sundt.

  -   2007-12-16 13:03:04
LÆKKER DET SMAGER BEDRE END I TIVOLI

  -   2005-01-01 01:01:01
De er de bedste man kan få . Dem skal jeg fandme lave . ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
ÅHHHH jeg elsker dem (selvom de er klistererede..)

  -   2005-01-01 01:01:01
der findes ikke noget bedre og alle kan lide dem.:)

  -   2005-01-01 01:01:01
det er det bedste ved julen det er bare de kandiserede æbler..:)

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager RIGTIG, godt..-- MMMMM!

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv at farve kokusen med frugtfarve.... så kan æblerne blive både rødeog granne og gule og blå... Farvning af kokus = hæld kokusen i en pose, dryp frugtfarven i, ryst så, tilsæt evt. mere frugtfarve.

  -   2005-01-01 01:01:01
man kan da oss lave det uden kokos mel på