Skær skinken i ensartede små tern. Kom kål og andebouillon i en gryde og lad det koge småt i 10 min. Rør sesamfrø, hvidløg, skinke, soyasauce og eddike i. Smag til med salt og peber. Kog blidt i yderligere 10 min og lad æggeblommen dryppe over suppen. Server den med det samme.
Tips:
Den røgede skinke kan skiftes ud med andet røget kød, fx røget kalkun
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(23 stemmer)
Opskriften er vist 30069 gange, og udskrevet 665 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider