Sancta luciabrød

Sancta luciabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidLucia

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Simon SJ

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.mælk
1 pk.gær
75 g.sukker
100 g.margarine
1 æg
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
0.75 tsk.gurkemeje
 
Opskrift:
Mælken varmes til lillefinger temperatur. Gær smulres. Margarinen smeltes - køl den af inden du hæller det i dejen.

Tips:

Severes gerne med lidt smør. Kan også bruges som almindelig bolledej, så skal man bare ikke putte gurkemeje i!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Luciabrød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11854 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-11-23 17:20:41
Hvor mange brød bliver der??

katrine  -  2009-12-21 13:20:54
skide god opskrift, istedet for gurkemeje kan man bruge safran ja, men de vil ikke rigtig ha' nogle farve. så jeg bruger altid gurkemeje, har også prøvet med safran, men de bliver ikke nær så pæne eller gode(:

  -  0000-00-00 00:00:00
Luciabrød er med safran og ikke gurkemeje, det er smagen og ikke farven der tæller.