Glødende kartoffel-porresuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løget og sautér det til det er mørt i en gryde sammen med porreskiverne. Tilsæt bouillon, kartoffeltern og persille stilke.
Kog det over svag varme indtil grønsagerne er møre, ca. 10-15 minutter. Tag persillestilkene op. Purer suppen (her er en stavblender god) og smag den til med salt og peber. Varm suppen op igen, hvis den har været en tur i en alm. blender. Lige før servering varmes fløden op til kogepunktet, tilsættes lidt "mango glød". Anret suppen i en terrin eller portionsskåle og hælde krydderfløden i et mønster ovenpå suppen. Serveres med et drys persille eller purløg. |
|
Opskriften er vist 84978 gange,
og udskrevet 1728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2011-03-01 19:58:07 Rigtig lækker suppe! Jeg ristede lidt bacon som jeg dryssede i ved servering samt lidt nudler. Jeg formede et hjerte af chili-fløden, hvilket fik min kæreste til at smelte ;-) Myu - 2009-02-07 15:39:27 Hvor finder man mango glød chilisovs? anonym - 2008-04-12 20:23:34 kog kartoflerne inden - ellers får du en suppe med en konsistens som tapetklister, da noget af stivelsen bliver kogt ud i vandet. Fam.Lund - 2007-09-20 15:11:32 Super suppe, som virkelig har glød... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne