Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grissetæer i Gele

Grissetæer i Gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 grisetæer
4 laurbærblade
6 hele peberkorn
2 spsk.salt
 Vand
 
Opskrift:
Tæerne lægges i en gryde. Vand tilsættes, så det dækker. Salt, peber og krydderier tilsættes og småsimrer ca. 2 timer, til de er møre. Tæerne tages op og lægges i fad. Væden sies, hældes over tæerne og sættes på køl et døgn. Retten er nu klar til servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 13637 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gert  -  2013-01-03 19:30:27
Spiser man det til rugbrød?

birtha  -  2012-01-02 10:22:37
smager skønt husker det fra barndommen også grisehaler :-) vi fik det til guleærter

Kaj  -  2010-12-06 11:31:00
Fint Horn Jeg kan også huske dem fra min barndom. Vi fik dem altid til julefrokosten. Jeg tror, de fleste bare siger, de ikke kan lide dem, så er det, fordi det er grisetær - kære dem som ikke kan lide dem - prøv, det er ikke så dyrt, hvis nu I stadig ikke kan tåle synet af disse små fødder. Hvad med grisehaaler til gule ærter - spiser i det.

horn  -  2007-11-08 20:08:43
jeg har ikke lavet denne ret, men det kan jeg huske fra min barndom. Jeg savler alerede.

Grethe K  -  2006-12-03 12:00:25
jeg håber at vedkommende selv har smagt retten, før man kan udtale sig om smagen. Desuden skal man vel ikke bestemme hvem der skal spise hvad og hvornår. Smag og behag er jo forskellig, heldigvis da.