Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grisetæer i Gele

Grisetæer i Gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 grisetæer
4 laurbærblade
6 hele peberkorn
2 spsk.salt
 Vand
 
Opskrift:
Tæerne lægges i en gryde. Vand tilsættes, så det dækker. Salt, peber og krydderier tilsættes og småsimrer ca. 2 timer, til de er møre. Tæerne tages op og lægges i fad. Væden sies, hældes over tæerne og sættes på køl et døgn. Retten er nu klar til servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 18678 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Arno Larsen. Bornholm.  -  2019-11-22 14:56:18
Opskriften mangler en meget væsenlig ting! Eddike i kogevandet! 2½ dl. eddike pr. l vand. Skal de være møre - og det skal de - er simretiden 3½ - til 4 timer. 2 timer er alt for lidt!

peter rørvig  -  2019-05-25 16:52:01
det er en guderet hvis mand kan er til lidt godt mad i vinter måneder så er det denne ret i skal prøve at server.4 grisetær koges med krydderier og laubærblade samt salr og peber og revet gulerødder det skal koge sammen med grisetær .og så skal det siges efter cirka 2 til 3 timer kogning .det grønne kommer med op i formen og så stilles den i køleskabet i 24 timer. og så siger jeg bare velbekomme .

pemi  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg plejer at få slagteren til at flække tæerne.