Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Trilleboller

Trilleboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
300 g.revet franskbrød
100 g.smeltet og afsvalet margarine
2 æg
0.75 tsk.salt
0.75 spsk.sukker
 
Opskrift:
Alt æltes sammen. Bliver det for tørt til at trille i boller tilsættes en anelse vand. Et par boller prøvekoges i lidt let saltvand. Det skal de kunne klare i små 15 minutter. Dejen hviler et par timer under klæde - trilles i små kugler, der lægges fladt på bakke. Kan fryses ned i denne tilstand og gemmes i poser i fryseren. Kommes, evt. frosne, lidt efter lidt i den kogende suppe, når denne i øvrigt er færdig. Vær tålmodig mens bollerne popper op og derefter småkoger nogle minutter før serveringen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10882 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu