Trilleboller

Trilleboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.revet franskbrød
100 g.smeltet og afsvalet margarine
2 æg
0.75 tsk.salt
0.75 spsk.sukker
 
Opskrift:
Alt æltes sammen. Bliver det for tørt til at trille i boller tilsættes en anelse vand. Et par boller prøvekoges i lidt let saltvand. Det skal de kunne klare i små 15 minutter. Dejen hviler et par timer under klæde - trilles i små kugler, der lægges fladt på bakke. Kan fryses ned i denne tilstand og gemmes i poser i fryseren. Kommes, evt. frosne, lidt efter lidt i den kogende suppe, når denne i øvrigt er færdig. Vær tålmodig mens bollerne popper op og derefter småkoger nogle minutter før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 13302 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu