Kommentarer
Bibbi - 2018-12-08 09:27:26 Rigtig gode småkager. Vi bager dem hvert år :-)
Lonnie - 2016-12-23 15:51:43 De er bare SÅ lækre
Simone - 2016-12-19 22:53:15 Lækre kager. De fik præcist 10 minutter i ovnen, varmluft på ca. 160 grader. Jeg fik dog "kun" 70 kager ud af dejen.
Ida - 2016-11-22 11:28:08 Kan man bytte nougat ud med mørk chokolade eller brænder det fast?
bagerne - 2013-11-20 15:22:59 vi tror vi kom til at lave kagerne lidt for store, de har nu været i ovnen i 42 minutter, mary jane kunne ikke hjælpe os denne gang. som sædvanligt. nogen råd? hilsen bakerboys
Katrine - 2013-11-05 16:38:21 Hej ville lige høre om dejen er fryse egnet :)
Majbrith - 2012-12-21 19:11:57 Mums.... vi bager lige en portion mere, så er der måske et par stykker til juleaften...
Birgith - 2012-12-10 13:22:48 Nu har jeg bagt de vidunderlige småkager i flere år til jul, og foræret opskriften til mange af mine venner.og de er meget populære.
Kan kun anbefale dem .
Lone - Vallensbæk - 2011-12-16 13:09:48 MUMS - de er lækre!
Sarah - 2011-12-13 19:11:23 Kan man godt lave dejen dagen før???
Benthe - 2011-06-15 21:00:48 Har lige bagt dem for første gang, og må ærligt sige de rosende ord er på sin plads. De er ikke voldsomt søde, men har en skøn mild smag af nougat, bliver helt sikkert bagt igen.
nicoline - 2010-12-22 09:58:20 0,12 tsk hjortetaksalt, har jeg læst som en 1/8. Regnede med at 0,5 er 1/2, 0,25 er 1/4 og så må 0,125 være 1/8.
Per - 2010-12-19 17:55:12 0.12 er 1/8 tsk.
Else Marie - 2010-12-18 23:58:55 Hjælp!
Hvormeget er det, når der står 0.12 tsk. hjortetaksalt
Nadia - 2010-12-04 11:20:13 De smager fantastisk. Husk at når du lige har taget dem ud af ovnen så er de meget skrøbelige så lad dem stå lidt uden at røre dem. Mine blev enormt flade men udseende til side er de virkelig lækre. Og voldfedende. ;)
Elvira - 2010-11-20 21:17:41 Mums de er gode! De bliver bagt årligt til hver jul fra nu af!
Tak for opskriften.
Anna - 2010-11-12 11:40:53 Ja den kan man blive helt afhengig af !Min man siger også 10 !
Leta - 2009-12-29 17:38:32 Det blev den nye favorit julekage her i Norge, tusinde tak for den!
Mette i London - 2009-12-18 18:04:18 Mange tak fordi du har delt denne opskrift - det er super smaakager! Jeg tillod mig at foretage lidt modifikationer: Kunne ikke faa hjortetaksalt i England, men brugte i stedet alm. bagepulver (bare dobbelt dose af hvad man skulle bruge af hjortetaksaltet). Jeg havde ikkehelt nok mandler til dejen men erstattede ca. 25 gram med havregryn i stedet - det fungerede fint. Et ille drys kanel er ogsaa laekkert. Glaedeig jul :-)
Gurli. - 2009-11-23 14:03:19 Nu har jeg lige bagt dem og jeg må virkelig give ret i at de er en drøm at sætte tænderne i. Jeg trykede dem flade og bagte dem midt i ovnen på 175 g i 7-8 min.
10 tal her fra.
Ann - 2008-12-13 14:50:52 Super gode småkager, er blevet afhængig af dem, alle som smager vil ha opskriften :-)
Helena - 2008-03-07 21:39:00 Det er de vildeste småkager!! Bliver aldrig træt af dem, og ikke desto mindre et hit hver eneste gang, jeg har bagt dem. Kan kun anbefale dem, hvis man ønsker en drøm af en smagsoplevelse.
Hanne Marie.Virum - 2007-12-15 12:23:46 De bedste småkager jeg nogensinde har smagt,de er bare super gode
Britta - 2006-12-05 21:20:26 De smager bare godt, og er rigtig sprøde
Hanne-Lise, Rødvig Stevns - 0000-00-00 00:00:00 PS. Havde ikke nougat og brugte lidt revet mørk chokolade i stedet uhmnn
Hanne-Lise, Rødvig Stevns - 0000-00-00 00:00:00 Lækker småkage og nem at lave.. fik 75 stk ud af dejen...
Jette, Tranbjerg - 0000-00-00 00:00:00 Den er god, kan kun anbefales
Hanne.Frederiksberg - 0000-00-00 00:00:00 Vidunderlige småkager prøv dem....
Ida. Kolding. - 0000-00-00 00:00:00 Jubii, opskriften på verdens spørdeste & mest populære småkager jeg kender. Dejligt!
|