Mozzarellafondue med tunfisk

Mozzarellafondue med tunfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Mozerella

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
2 æggeblommer
1 spsk.Citronsaft
2-2.5 dl.Olivenolie
1 ds.Tunfisk naturel
1.5 dl.Yoghurt
 salt
 hvid peber
1 spsk.Kapers
 
 Fondue:
750 g.courgetter
400 g.mozzarella
2 æg
6-8 spsk.Hvedemel
1 kvistrosmarin eller 1 tsk. Tørret
7.5 dl.olie
 
Opskrift:
Mix æggeblommer og citronsaft i blender. Tilsæt olien, først dråbevis, senere lidt mere ad gangen, til der er dannet mayonnaise. Hæld væden fra tunfisken og purer den med. Tilsæt yoghurt og smag til med salt og peber. Bland kapers i.

Skyl courgetterne, skær stilkenden af og skær dem i 1 cm. Tykke skiver. Skær mozzerellaen i terninger. Pisk æggene sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Bland mel, salt og peber i en lille plastpose.

Vend mozzarellaterninger i æg, kom dem i plastposen og ryst dem let. Tag osten op og læg den i en skål. Skyl og tør rosmarinen.

Varm olien i en gryde på komfuret, hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Kom rosmarin i olien. Sæt en terning mozzarella og en skive courgette på fonduegaflen og lad den gylne i olien. Spis tunsauce til.

Tips:

Creme fraiche rørt med hakkede krydderurter, aspargessalat, flutes og en let italiensk hvidvin passer til.





karakterer:
Opskriften er vist 7457 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu