Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mozzarellafondue med tunfisk

Mozzarellafondue med tunfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Mozerella

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Sauce:
2 æggeblommer
1 spsk.Citronsaft
2-2.5 dl.Olivenolie
1 ds.Tunfisk naturel
1.5 dl.Yoghurt
 salt
 hvid peber
1 spsk.Kapers
 
 Fondue:
750 g.courgetter
400 g.mozzarella
2 æg
6-8 spsk.Hvedemel
1 kvistrosmarin eller 1 tsk. Tørret
7.5 dl.olie
 
Opskrift:
Mix æggeblommer og citronsaft i blender. Tilsæt olien, først dråbevis, senere lidt mere ad gangen, til der er dannet mayonnaise. Hæld væden fra tunfisken og purer den med. Tilsæt yoghurt og smag til med salt og peber. Bland kapers i.

Skyl courgetterne, skær stilkenden af og skær dem i 1 cm. Tykke skiver. Skær mozzerellaen i terninger. Pisk æggene sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Bland mel, salt og peber i en lille plastpose.

Vend mozzarellaterninger i æg, kom dem i plastposen og ryst dem let. Tag osten op og læg den i en skål. Skyl og tør rosmarinen.

Varm olien i en gryde på komfuret, hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Kom rosmarin i olien. Sæt en terning mozzarella og en skive courgette på fonduegaflen og lad den gylne i olien. Spis tunsauce til.

Tips:

Creme fraiche rørt med hakkede krydderurter, aspargessalat, flutes og en let italiensk hvidvin passer til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6513 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu