Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fjerkræ-fondue med nøddedip

Fjerkræ-fondue med nøddedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Sauce:
30 g.pistacienødder
40 g.smuttede mandler
1 dl.Piskefløde
1.5 dl.Creme fraiche 18%
 salt
 cayennepeber
 
300 g.kyllingebrystfilet
300 g.kalkunfilet
1 andebryst
1 spiskål eller 1 lille savoykål
1.5 l.hønsebouillon
 
Opskrift:
Hak pistacienødderne og mandlerne fint, evt. i blender. Pisk fløden halvstiv og bland dem med creme fraiche, hakkede nødder og mandler. Smag saucen til med salt og cayennepeber.

Skær kyllinge- og kalkunbryst i tynde skiver. Tag skindet af andebrystet og skær kødet i tynde skiver. Læg kødet på et eller to fade.

Skær de yderste blade af kålen og snit den ret fint. Kom kålen i en skål.

Varm hønsebouillonen op i en fladbundet gryde og sæt den på rechauden. Kom fjerkrækød og grønsager i små fonduesigte og kog det i kort tid i bouillonen. Spis nøddesauce til.

Tilbehør i øvrigt kan være avocadodip, ribskompot med pærer, flutes og hvidvin.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 13784 gange,
og udskrevet 464 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu