Fjerkræ-fondue med nøddedip

Fjerkræ-fondue med nøddedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
30 g.pistacienødder
40 g.smuttede mandler
1 dl.Piskefløde
1.5 dl.Cremefraiche 18%
 salt
 cayennepeber
 
300 g.kyllingebrystfilet
300 g.kalkunfilet
1 andebryst
1 spiskål eller 1 lille Savoykål
1.5 l.hønsebouillon
 
Opskrift:
Hak pistacienødderne og mandlerne fint, evt. i blender. Pisk fløden halvstiv og bland dem med creme fraiche, hakkede nødder og mandler. Smag saucen til med salt og cayennepeber.

Skær kyllinge- og kalkunbryst i tynde skiver. Tag skindet af andebrystet og skær kødet i tynde skiver. Læg kødet på et eller to fade.

Skær de yderste blade af kålen og snit den ret fint. Kom kålen i en skål.

Varm hønsebouillonen op i en fladbundet gryde og sæt den på rechauden. Kom fjerkrækød og grønsager i små fonduesigte og kog det i kort tid i bouillonen. Spis nøddesauce til.

Tilbehør i øvrigt kan være avocadodip, ribskompot med pærer, flutes og hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 15194 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu