Fjerkræ-fondue med nøddedip
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ Indsendt : Red : |
|
|
Hak pistacienødderne og mandlerne fint, evt. i blender.
Pisk fløden halvstiv og bland dem med creme fraiche, hakkede nødder og mandler.
Smag saucen til med salt og cayennepeber.
Skær kyllinge- og kalkunbryst i tynde skiver. Tag skindet af andebrystet og skær kødet i tynde skiver. Læg kødet på et eller to fade. Skær de yderste blade af kålen og snit den ret fint. Kom kålen i en skål. Varm hønsebouillonen op i en fladbundet gryde og sæt den på rechauden. Kom fjerkrækød og grønsager i små fonduesigte og kog det i kort tid i bouillonen. Spis nøddesauce til. Tilbehør i øvrigt kan være avocadodip, ribskompot med pærer, flutes og hvidvin. |
|
Opskriften er vist 15373 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne