Fondue med vårgrønsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Pil skalotteløgene og skær dem i små terninger.
Skyl og tør limen, riv skallen fint og pres saften.
Rør ingredienserne til saucen sammen.
Skyl, tør og hak kørvelen og rør den i, smag til med salt og peber.
Skræl de hvide asparges og skær de træet ender af. Skyl de grønne asparges og skær enderne af, skær alle aspargrserne i 1-1½ cm. Lange stykker. Skyl og nip sukkerærterne. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl majroerne, del dem midt igennem og skær dem i tynde skiver. Anret grønsagerne på et fad. Varm bouillonen i en lav gryde og sæt den på rechauden. Tag lidt forskelligt af grønsagerne og kog dem møre i små fonduesigter. Spis kørvelsaucen til. Tips: Frisk kørvel smager godt i æggeretter, til fisk og fjerkræ. Udover kørvelsaucen kan man lave en portion sennepsmayonnaise med dild og i øvrigt servere fondue med flutes og hvidvin. |
|
Opskriften er vist 15170 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne