Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Spinatruller med parmaskinke

Spinatruller med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Lone

Indsendt :



Ingredienser:
8 tynde skiver parmaskinke
1 posefrossen helbladet spinat
3 dl.fløde
 hvidløg
 olivenolie
 evt.parmesanost
 
Opskrift:
Spinaten tøes op, og vrides/presses fri for vand. Spinat og fløde blandes sammen . En klat spinat-fyld lægges på hver skive parmaskinke. Skinken rulles rundt om fyldet. rullerne lægges i ovnfast fad. Knust hvidløg blandet med olie hældes ud over med en teske. drysses evt. med parmasanost. Stilles i ovnen på ca.200 grader bages til de er sprøde og gyldne.

Tips:

serveres med godt brød til Er der fyld til overs, kan det lægges ved siden af rullerne og bages med i ovnen, der kann evt serveres pasta til, men så er det nærmere en hoverdret. -En let og virkelig god forret.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 29411 gange,
og udskrevet 1197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-12-30 20:46:33
Skal fløden og spinaten varmes op i gryde under blandingen?

  -  2009-10-21 07:01:32
kunne godt tænke mig at lave disse ruller, men vil gerne vide lidt mere om hvor længe det er de skal have i ovnen.

birthe  -  2007-09-09 19:40:55
den er bare supergod

  -  0000-00-00 00:00:00
Skal have relativt længe i ovnen