Spinatruller med parmaskinke

Spinatruller med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Lone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tynde skiver parmaskinke
1 posefrossen helbladet spinat
3 dl.fløde
 hvidløg
 olivenolie
 evt.parmesanost
 
Opskrift:
Spinaten tøs op, og vrides/presses fri for vand. Spinat og fløde blandes sammen. En klat spinat-fyld lægges på hver skive parmaskinke. Skinken rulles rundt om fyldet. rullerne lægges i ovnfast fad. Knust hvidløg blandet med olie hældes ud over med en teske. drysses evt. med parmesanost. Stilles i ovnen på ca.200 grader bages til de er sprøde og gyldne.

Tips:

serveres med godt brød til Er der fyld til overs, kan det lægges ved siden af rullerne og bages med i ovnen, der kan evt. serveres pasta til, men så er det nærmere en hovedret. -En let og virkelig god forret.





karakterer:
Opskriften er vist 32370 gange,
og udskrevet 1227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-30 20:46:33
Skal fløden og spinaten varmes op i gryde under blandingen?

  -   2009-10-21 07:01:32
kunne godt tænke mig at lave disse ruller, men vil gerne vide lidt mere om hvor længe det er de skal have i ovnen.

  -   2007-09-09 19:40:55
den er bare supergod

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal have relativt længe i ovnen