Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Estragonsovs

Estragonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Estragon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 dl.lammesuppe
25 g.margarine
5 spsk.hvedemel
4 spsk.hakket frisk estragon el. 1 spsk. tørret
2 æggeblommer
1 spsk.lys vineddike
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt margarinen og rør melet i Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk sovsen godt igennem. Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad sovsen koge et par min. og smag den til Rør æggeblommerne med lidt salt Pisk lidt varm sovs i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under piskning. Sovsen skal nu varmes igennem, men må ikke koge


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16071 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu