Pærerkage

Pærerkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.sukker
250 g.smør
5 æg
200 g.hvedemel
200 g.skrællede gode kvalitets pærer i kvarte
5 dl.rødvin
200 g.brun farin
1-2 kanelstang
10 nelliker
3-4 kardemommekapsler
 lidtreven citronskal
 
Opskrift:
Brænd farin af i en gryde med kanel, nelliker, kardemomme og citronskal. Tilsæt lidt rødvin så sukkeret ikke brænder på. Når farinen er flydende tilsættes resten af rødvinen og lagen koges lidt ned. Kog pærerne i lagen ved meget svag varme i et par minutter, sluk for blusset og lad pærerne trække i lagen i et par timer, men pas på at de ikke bliver bløde. Smør og sukker piskes, melet vendes og tilsæt æggene et ad gangen. Vend pærerne i dejen og kom den i en smurt springform. Bages ved 160 grader i ca. 1 time eller til den er gennembagt.





karakterer:
Opskriften er vist 17334 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu