Ingredienserne blandes sammen med håndmixer. Dejen hviler min. 30 minutter.
En pande varmes godt op, og en klat margarine smeltes, hvorefter der hældes en del af dejen på, så det lige dækker panden.
Steges nogle minutter på hver side.
Tips:
Kan serveres med marmelade, sukker eller sirup.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(24 stemmer)
Opskriften er vist 29283 gange, og udskrevet 669 gange.
Kommentarer
Gitte - 2010-11-12 08:50:59 Uhhhm de er gode, jeg kom lidt mere mejsmel i og mindre hvedemel. Ahhhh
Charlotte - 2007-10-17 18:01:37 "Da majsen falder til bunds"??? I har da vel ikke puttet hele majs i? xD
Bjarni Jensen - 0000-00-00 00:00:00 Vi fik 8-10 stk. på en mellemstor pande. Gode som både madpandekager og dessertpandekager, da smagen er meget "neutral".
- 0000-00-00 00:00:00 rigtig gode, dog skal der hele tiden røres i dejen, da majsen falder til bunds
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider