Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Majspandekager

Majspandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.hvedemel
2.5 dl.majsmel
4 æg
6.5 dl.mælk
 salt
 
 margarine til stegning
 
Opskrift:
Ingredienserne blandes sammen med håndmixer. Dejen hviler min. 30 minutter. En pande varmes godt op, og en klat margarine smeltes, hvorefter der hældes en del af dejen på, så det lige dækker panden. Steges nogle minutter på hver side.

Tips:

Kan serveres med marmelade, sukker eller sirup.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 28730 gange,
og udskrevet 660 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte  -  2010-11-12 08:50:59
Uhhhm de er gode, jeg kom lidt mere mejsmel i og mindre hvedemel. Ahhhh

Charlotte  -  2007-10-17 18:01:37
"Da majsen falder til bunds"??? I har da vel ikke puttet hele majs i? xD

Bjarni Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Vi fik 8-10 stk. på en mellemstor pande. Gode som både madpandekager og dessertpandekager, da smagen er meget "neutral".

  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig gode, dog skal der hele tiden røres i dejen, da majsen falder til bunds