Der blandes en marinade af olivenolie, citronsaft og hvidløg. Den smages til med salt og peber.
Den hakkede grønkål blandes med marinaden og arrangeres på brødskiven.
Ovenpå placeres en løgring, og i løgringen en æggeblomme.
Der pyntes med kapers.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14815 gange, og udskrevet 209 gange.
Kommentarer
Gunnar Brøgger - 2007-11-15 16:34:19 Herlig forret; men folk med angst for salmonella tør ikke spise den
Gunnar Brøgger - 2007-11-15 16:32:32 Herlig forret; men folk med angst for salmonella tør ikke spise den
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider