Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Garlic Pork Rashers

Garlic Pork Rashers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
750 g.Flæskeskiver
4 tsk.olie
400 g.røde bønner
3 dl.vand
2 tsk.soya sauce
2 tsk.revet ingefær, fint hakket
2 fedhvidløg, presset
2 tsk.maizena
2 spsk.ekstra vand
2 tsk.tør sherry
 


Tilbehør:
ris
Opskrift:

Skær Pork Rashers (flæskeskiverne) i halv og steg dem i olie indtil de er gyldenbrune.

Bønnerne blendes til mos og tilsættes vand, soya-sauce, ingefær og hvidløg.

Pork rashers lægges i en gryde og blandingen tilsættes. Bring i kog og derefter lad simre i 45 min. Tilsæt maizena blandet med vand og sherry og rør godt indtil saucen koger og jævnes

Serveres med ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13914 gange,
og udskrevet 158 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, Kbhvn.  -  2010-12-06 21:37:29
En god afveksling blandt hverdagsretterne, men køn er den ikke, da bønnerne ikke længere er røde efter blending/kogning. Den samlede servering fremstår i hvidt/gråt.