Hirsegrød af flager

Hirsegrød af flager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : 99E

Indsendt :     

Ingredienser:
1 dl.hirseflager
3-3.5 dl.mælk
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Mælk og hirseflager piskes og bringes i kog. Smørret smeltes med i grøden. Pisk grundigt. Koger et par minutter til flagerne er udkogte og grøden har en passende konsistens.

Tips:

Spises med fx smørklat, frugt, marmelade, sirup, honning, sukker eller andet lækkert. Drik et stort glas koldt mælk til. Hirseflager er lettest at få fat i økologiske - i fx Irma eller Brugsen.





karakterer:
Opskriften er vist 48939 gange,
og udskrevet 559 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu