Løgsuppe med Almindelig Østershat

Løgsuppe med Almindelig Østershat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 løg
 toastbrød
150 g.smør
 revet ost
250 g.Almindelig Østershat
 evt.bouillon
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene snittes fint og steges i halvdelen af smørret under omrøring, til de er lysebrune. Vand eller bouillon tilsættes, og det koger ca. ½ time. Udskåret Østershat steges i resten af smørret og tilsættes suppen, som nu koger videre i 10 min. Tilsæt hakket persille og smag til med salt og peber. Anret suppen i ovnfaste suppeskåle. Skiver af toastbrød uden skorpe lægges oven i suppen. Der drysses med revet ost og suppen gratineres i ovnen, til osten er lysebrun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6663 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu