Løgsuppe med sherry

Løgsuppe med sherry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
1000 g.meget fintsnittede løg
0.25 tsk.sukker
 salt
 peber
1 tsk.hvedemel
0.75 dl.tør hvidvin
10 dl.hønsebouillon/suppe
2 spsk.sherry
 
Opskrift:
Smelt smørret, rør løgene i og lad dem snurre - uden at brune - ca. 10 min. Drys sukker over og lad løgene snurre videre til de er møre og gyldne. Krydr med salt og peber, drys mel over, rør det sammen. Hæld hvidvin og bouillon ved. Lad suppen snurre videre i ca. 30 min. Smag den til med sherry, salt og peber lige før servering. Tilbehør: Hvidløgsflute eller gratinerede ostebrød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8306 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tsh  -  2011-02-22 15:55:21
den smager jo rigtig godt!