Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cremet løgsuppe

Cremet løgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.smør
5-6 hk. løg
2-3 stilkehk. bladselleri
1 kartoffel i terninger
1 fedhvidløg
1 porre i strimler
10 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 franskbrødsskiver
 osteskiver
 
Opskrift:
Grønsagerne svitses i gyldent smørret i 10 min. Bouillonen hældes på og suppen småkoger 15 min. Kom piskefløden i og suppen piskes med stavblender eller elpisker. Spæd med mere bouillon, hvis suppen er for tyk, og smag til med salt og peber. Franskbrødsskiverne skæres til snitter, der smøres og en osteskive lægges på. Gratineres 5 min. midt i ovnen ved 225º. Suppen kan laves færdig lige til at varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 35221 gange,
og udskrevet 1209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-02-23 15:58:53
Hk betyder hakket :) Du er vist nybegynder i opskrifter. Fik helt ondt af dig, fordi du ikke har fået et svar :) Rigtig god fornøjelse med suppen :)

Povl Jensen  -  2011-12-15 15:22:58
Vil gerne lave denne suppe men er overrasket over udtrykket hk løg da de mange opskrifter der er med løg i maden altid benævnes som i gram hhv. et lille løg eller mellemstort løg osv. så, hvad menes der med 'hk'

Markusen  -  0000-00-00 00:00:00
udmærket, men mangler "fyld"