Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Græskartærte med krydret flødeskum

Græskartærte med krydret flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Græskartærte med krydret flødeskum, billede 4 Græskartærte med krydret flødeskum, billede 1 Græskartærte med krydret flødeskum, billede 2 Græskartærte med krydret flødeskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Tærtebund:
200 g.hvedemel
100 g.smør
1 æg
60 g.sukker
0.5 tsk.salt
 
 Tærtefyld:
425 g.græskarkød
1.5 dl.ahorn sirup
1.5 dl.piskefløde
3 æg
2 spsk.smeltet smør
1 tsk.kanel
0.5 tsk.muskatnød
0.25 tsk.stødte nelliker
0.25 tsk.salt
 
 Krydret flødeskum:
2 dl.piskefløde
3 spsk.flormelis
1 tsk.kanel
1 tsk.vanilje
 
Opskrift:
Tærtebund:
Tærtedejen æltes godt sammen og stilles evt. i køleskabet et par timer. Dejen rulles ud og lægges i et tærtefad - helt op til kanten.

Tærtefyld:
Rør alle ingredienser godt sammen og spred ud dem over tærtedejen. Bag tærten ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 time - eller til fyldet føles fast og dejen er gylden.

Krydret flødeskum:
Pisk fløden og bland de resterende ingredienser i. Pynt tærten med flødeskum når den har stået til afkøling, eller server det i en skål ved siden af.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 21168 gange,
og udskrevet 755 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Missy  -  2013-10-10 08:30:53
Jeg prøvede at bage den til i går, og vi synes bare, den smager af kanel. Intet andet, intet specielt. Flødeskummet er til gengæld rigtig godt.

  -  2012-10-20 22:40:32
Alletiders kage. Desværre kunne mine kræsne børn ikke lide den. Jeg puttede bare revet græskarkød i og det blev udmærket. Meget positiv overrasket over det krydrede flødeskum.

Cathrine  -  2012-10-19 12:41:35
Når i siger græskarkød, er det så det snask som kernerne sidder i ? eller er det det der sidder på indersiden af skallen?

Stin (vedrørende græskarkødet)  -  2011-11-21 15:46:17
Man koger det i mindre stykker indtil det er mørt, og så stavblender man det til pure...

  -  2011-10-19 20:57:40
Den er virkelig lækker. ;)

  -  2009-10-19 18:27:20
dejlig nem opskrift :D virkelig lækker..

cavi  -  2008-09-30 12:56:58
Hvad skal man gøre ved græskarkødet? Rives, skives, moses, koges?