Græskarsuppe med ristede græskarkerner

Græskarsuppe med ristede græskarkerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.græskar uden skal
1 rød peberfrugt
2 skalotteløg
1 appelsin saft heraf (+ evt. lidt revet skal)
5 dl.grøntsagsbouillon
 
1 lille bæger creme fraiche 18%
 ristet brød
0.5 dl.ristede græskarkerner
 
Opskrift:
Græskarkødet og peberfrugten snittes i mindre stykker. Løgene hakkes fint. Kom det hele i en gryde sammen med grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 20 minutter. Når græskarkødet er meget mørt, blendes suppen ved hjælp af en stavblender eller ad flere omgange i en food processor. Suppen kommes tilbage i gryden og varmes igennem med


karakterer:
Opskriften er vist 21411 gange,
og udskrevet 628 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pernille  -  2008-10-15 14:54:15
kan græskarsuppen laves dagen før, hvis man venter med at tilsætte cremefraiche? (jeg går ud fra at de to ingredienser skal tilsættes til sidst under opvarmningen?)

Mette  -  2007-10-31 15:23:39
Noget af opskriften mangler...

Tina  -  0000-00-00 00:00:00
græskerkernerne lægges i en brade pande og drysses med salt, sæt dem i ovnen på 200 til de er guldne så bliver de lækre.

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
ristede græskarkerner, hvordan laver man dem ?

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke noget om hvordan kernerne tilberedes