Brunostfondue

Brunostfondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.Gudbrandsdalsost
1-2 ss.maisenna
3 dl.appelsinjuice eller eplemost
 
 Tilbehør:
 bananer
 jordbær
 æbler
 druer
 appelsiner
 
Opskrift:
Riv osten og bland den med maisenna. Varm Lattella eller eplemost i en kjele. Tilsett osteblandingen og rør til osten er smeltet og sausen er passe tykk. Skjær frukten i biter som passer til å dyppe i fonduen. Hold fonduesausen varm på et spritbluss.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14082 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pips  -  2009-02-16 09:40:13
Elsker myseost, men det her lyder mystisk :-) Må helt sikkert prøves!!!