Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ostefondue fra thise

Ostefondue fra thise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 selleri
1 pastinak
1 persillerod
2 løg
2 porrer
3 fedhvidløg
2 spsk.olie
 kommen
 vand
 salt
 peber
 
100 g.bacon
150 g.kogt skinke
250 g.Hvid Kornblomst
2.5 dl.fløde
4 spsk.majsmel
 
Opskrift:
Løgene snittes og brunes godt i olien sammen med kommen, salt og peber. De øvrige fintsnittede grøntsager kommes ved. Rør det hele godt sammen og dæk grøntsagerne halvanden gang med vand. Lad dem simre i 20 min. ved svag varme. Tag grøntsagerne op. Pisk fløde og majsmel sammen, og rør det op i en liter af grøntsagssuppen. Fjern skorpen fra den hvide Kornblomst, og skær osten ud i mindre bidder. Kom den ned i suppen, og varm den stille op under konstant omrøring. Den skal ikke koge, men når osten smelter og jævner suppen, er fonduen færdig. Server forskellige ostebidder, ristet bacon, skinke og grøntsager i ostefonduen. Lav suppen dagen i forvejen. Hvis konsistensen ikke er tilpas, kan du ved opvarmning komme lidt mere ost i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8509 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu