Ostefondue med øl

Ostefondue med øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 rødløg
1 tsk.knust sort peber
1 tsk.knust enebær
2 spsk.olie
3 spsk.rugmel
2 mørke øl
10 dl.sødmælk
2.5 dl.vand
300 g.Danbo
 
1 bdt. forårsløg
 Forskellige markante Thise oste f.eks. Mouton Bleu - røget Danbo - Havarti - Økoblue og Hvid Kornblomst.
 
Opskrift:
Rødløgene snittes fint og brunes godt i olien med peber og enebær. Kom rugmelet i, og rør godt igennem, så det rister. Hæld øllet i, rør godt igennem, og tilsæt så sødmælken og vandet. Sæt gryden i ovnen ved 180°. Efter en time tilsættes 300 g revet Danbo, og der skrues op til 200° et kvarters tid. Skær forårsløg og ost i små bidder, og server dem til fonduen sammen med rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 11444 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu