Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Neuenburger ostefondue

Neuenburger ostefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.Samsø ost
200 g.revet emmentaler
1 fedhvidløg
3 dl.frisk tør og let mousserende hvidvin
1 tsk.citronsaft
2 tsk.Maizena
1 glasKirsch evt snaps el. gin (60 ccm)
 Peber
 muskat eller paprika
1 knsp.natron
 Franskbrød flute eller andet brød med meget skorpe skåret i mundstore terninger
 


Opskrift:
Gnid fonduegryden med hvidløget. Hvidvin og citronsaft hældes i, og så snart det er opvarmet lidt kommes osten i. Rør i 8 talsform til vin og ost danner en ensartet masse og lige netop kommer i kog. Tilsæt maizena rørt med kirsch og lad det hele koge op igen. Smages til med friskkværnet peber og revet muskat. Lige før serveringen tilsættes natron. Fonduen skummer op og bliver luftigere og lettere fordøjelig.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7977 gange,
og udskrevet 153 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu