Neuenburger ostefondue

Neuenburger ostefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Samsø ost
200 g.revet emmentaler
1 fedhvidløg
3 dl.frisk tør og let mousserende hvidvin
1 tsk.citronsaft
2 tsk.Maizena
1 glasKirsch evt snaps el. gin (60 ccm)
 Peber
 Muskatnød eller paprika
1 knsp.natron
 Franskbrød flute eller andet brød med meget skorpe skåret i mundstore terninger
 
Opskrift:
Gnid fonduegryden med hvidløget. Hvidvin og citronsaft hældes i, og så snart det er opvarmet lidt kommes osten i. Rør i 8 talsform til vin og ost danner en ensartet masse og lige netop kommer i kog. Tilsæt maizena rørt med kirsch og lad det hele koge op igen. Smages til med friskkværnet peber og revet muskat. Lige før serveringen tilsættes natron. Fonduen skummer op og bliver luftigere og lettere fordøjelig.





karakterer:
Opskriften er vist 9901 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu