Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Blommesaft uden sukker

Blommesaft uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 blommer
 vand
 sødemiddel
 konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Frugten skylles omhyggeligt. Der tilsættes så meget vand at det står 2/3 op om frugten. Småkoger i ca. 20 minutter.

Hældes i en saftpose og drypper af.

Saften koges igennem. Der tilsættes sødemiddel svarende til 250 g, sukker samt 1 spsk. pr litter siet saft. Saften hældes på flasker

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22317 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Heidi  -  2011-08-29 12:52:44
Der er jo ingen mål på??

Anna Sophie Wiese  -  2009-09-25 11:38:59
Konserveringsmidlet vil typisk være Atamon. Jeg ville bruge ca. 1 tsk flydende Atamon, eller ½ tsk Atamon i pulverform pr kg blommer. Desuden skylles flaskerne i Atamon inden saften hældes i - det forlænger holdbarheden en del. Husk at opbevare saften køligt, gerne i køleskab.

alnegikka  -  2009-08-18 13:31:34
og hvad bliver der så af konserveringsmidlet? og hvad er det lige for et konserveringsmiddel?