Ørred-Kebab
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Tag skindet af 2 ørredfileter og skær kødet i store stykker.
Skær en lille squash og en halv, rød peberfrugt i små stykker. Læg fiske- og grøntsagsstykkerne i en skål. Bland 2 spsk. olie med 1 tsk. rødvinseddike og hæld det over blandingen i skålen. Drys med Provence-krydderi. Lad det trække i en time. Stykkerne sættes på grillspyd, pensles med citronsaft og grilles i ca. 5 min. |
|
Opskriften er vist 11878 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bo Jens Larsen - 2017-03-16 09:13:51 shawarma kebab - 2007-09-26 13:54:56 hej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne