Bisque af fjordrejer med salat af grønærter
Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer Indsendt : Red : |
|
|
Rejerne kommes i spildkogende vand, tages op og bruses over med koldt vand og drysses med salt.
Rejerne pilles og skallerne gemmes. Skallerne svitses kraftigt i olien. De øvrige ingredienser undtaget fløden tilsættes og det koger i 10 minutter. Suppen passeres gennem en sigte og koges igen til den er reduceret til det halve. Lidt af piskefløden tages fra og piskes til let skum. Resten hældes i suppen og koges igennem. Fordel suppen i 4 små portionsforme. Inden servering anrettes salater med de pillede rejer. friske ærter og croutoner på fire tallerkner, med plads til serveringsformene i midten. I hver serveringsform lægges en klat flødeskum, og de sættes under den varme gril til overfladen er smukt brun. Stil dem straks på tallerknerne og server. Tips: Hvis man ikke har forskellige fonds stående klar, kan man anvende EN bouillon i stedet for de tre anbefalede. Smagen vil blive knapt så koncentreret, men retten vil fungere endda. |
|
Opskriften er vist 17398 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne