Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bisque af fjordrejer med salat af grønærter

Bisque af fjordrejer med salat af grønærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750. gfjordrejer, friske
2 spsk.olivenolie
1 løg, hakket
1 porre, snittet
4 spsk.koncentreret tomatpure
1 dl.brun kalvefond
1 dl.lys kalvefond
2 dl.fiskefond
0.5 dlhvidvin
4 spsk.cognac
1 kvisttimian
1 Laurbærblad
1 fedhvidløg, hakket
5 dl.piskefløde
 


Tilbehør:
Årstidens salater 2-3 slags
4 spsk. friskbælgede ærter
croutoner af hjertebrød, ristet sprøde i smør.
Opskrift:

Rejerne kommes i spildkogende vand, tages op og bruses over med koldt vand og drysses med salt.
Rejerne pilles og skallerne gemmes.

Skallerne svitses kraftigt i olien.
De øvrige ingredienser undtaget fløden tilsættes og det koger i 10 minutter.
Suppen passeres gennem en sigte og koges igen til den er reduceret til det halve.

Lidt af piskefløden tages fra og piskes til let skum.
Resten hældes i suppen og koges igennem.
Fordel suppen i 4 små portionsforme.

Inden servering anrettes salater med de pillede rejer. friske ærter og croutoner på fire tallerkner, med plads til serveringsformene i midten.

I hver serveringsform lægges en klat flødeskum, og de sættes under den varme gril til overfladen er smukt brun. Stil dem straks på tallerknerne og server.

Tips:

Hvis man ikke har forskellige fonds stående klar, kan man anvende EN bouillon i stedet for de tre anbefalede.

Smagen vil blive knapt så koncentreret, men retten vil fungere endda.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15229 gange,
og udskrevet 241 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu