Kalkunbryst i tern(1.5x1.5 cm) 1 dl. Kalkunbryst i tern(1.5x1.5 cm)
500
g.
Røget kalkun pølse evt røget bryst i tern (1x1cm) 500 g. Røget kalkun pølse evt røget bryst i tern (1x1cm)
1
spsk.
olie 1 spsk. olie
1
dl.
hakket løg 1 dl. hakket løg
0.5
dl.
selleri i tern 0.5 dl. selleri i tern
1
grøn peber i tynde skiver 1 grøn peber i tynde skiver
1
fed
hvidløg 1 fed hvidløg
0.25
tsk.
cayennepeber 0.25 tsk. cayennepeber
0.5
tsk.
tørret timian 0.5 tsk. tørret timian
1
laurbær blade 1 laurbær blade
0.125
tsk.
nelliker 0.125 tsk. nelliker
0.25
dl.
hakket persille 0.25 dl. hakket persille
1.25
dl.
lange ris 1.25 dl. lange ris
5
dl.
kalkunsuppe el. hønsekøds suppe 5 dl. kalkunsuppe el. hønsekøds suppe
500
g.
flåede tomater uden juice 500 g. flåede tomater uden juice
salt salt
peber peber
Opskrift:
I en 6 liters gryde med 1 tsk olie brunes kalkun tern ved middel varme, til det er brunet på alle sider. Fjernes derefter fra gryden og venter til senere brug.
I samme gryde steges løg, selleri, grøn peber, hvidløg og krydderier i resten af olien i ca 10 min., til de er møre. Tilsæt ris og steg videre i 5 min under stadig omrørring, for at undgå det brænder på. Tilsæt så suppe og tomater og lad det simre i 25-30 min. indtil risene er møre.
Fjern laurbærbladet og tilsæt kødet, varm godt op og smag til med salt og peber.
Serveres i varme skåle/tallerkener med groft flutes, eller ander brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 16915 gange, og udskrevet 305 gange.
Kommentarer
Mundilfare - 2009-10-20 07:04:08 1 dl Kalkunbryst?? - Dåååh! Det føles som noget af en investering at købe kalkunbryst, som er rimeligt dyrt, for at anvende 1 dl(deciliter). Det går simpelthen over min forstand (og min pengepung!). Jeg spiser meget kalkun. Men når jeg køber bryst eller filet, tilberedes det hele på én gang, som regel helstegt i ovn.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider