Krydret kalkun suppe

Krydret kalkun suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 hakket løg
4 fedpresset hvidløg
1 spsk.olie
1 lille dåse grøn hakket chilli
1 ds.hakkede flåede tomater
6 dl.hønsekødsuppe
2 tsk.spidskommen
500 g.kalkunkød i tern
 tortilla skaller eller tortilla ships
 revet ost
 
Opskrift:
Svits løg og hvidløg i olien ved lav varme i 5 min. Tilsæt krydderier, tomat og suppe og lad det simre i 20 min. Tilsæt kalkun terninger og kog endnu 5 min. Server i hver portionsskål med knuste tortilla skaller eller ships i bunden, og drys med revet ost. Tilbehør: flutes og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9308 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu