Kalkun suppe

Kalkun suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalkunlår
 vand så kalkunlårene er dækket
 
 Grøntsager:
1 persillerod med top
l0 porrer
5 løg
5 gulerødder
500 g.kartofler
 
Opskrift:
Kalkunlårene koges med toppene fra porrerne løgene og 3 af gulerødderne til tilsættes, samt persilleroden. Retten koger til kalkunen er mør, lad den simmre længe, gerne et par timer med grøntsagerne. Kalkunlårene tages op, grøntsagerne kasseres. Suppen tilsættes nu resten af grøntsagerne der skæres i småstykker og koges ca. 20 min. eller til grøntsagerne er møre.

Suppen serveres med kalkunlårene som tilbehør. evt. med et godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14495 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu