Stegte brune ris

Stegte brune ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :

Ingredienser:
300 g.kogte brune ris
2 spsk.jordnøddeolie
2 stilkehakket bladselleri
1 hakket rød peberfrugt
2 fedhvidløg
2 æg
50 g.ærter
4 hakket forårsløg
1 spsk.soyasauce
 
Opskrift:
Opvarm olien i en wok og lynsteg bladselleri, rød peber og hvidløg 4-5 minutter til grønsagerne er møre. T ag dem fra panden og sæt dem til side.

Hæld de letpiskede æg på panden og steg dem ved lav varme under omrøring til de er stivnet. Striml dem groft og sæt dem til side.

Kom risene på panden og lynsteg dem til de er løse. Kom grønsager og æg tilbage på panden, tilsæt ærter, forårsløg og soya og lynsteg 3-4 minutter til retten er varmet igennem.


karakterer:
Opskriften er vist 21141 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kirsten  -  2008-02-22 20:22:41
Den her ret ligner vist den ret, Aida har lavet til familien i London. (løg steges i olie. Æg tilsættes (som til scrambled æg) og herefter de kogte brune ris, majs og ærter. Der kan også tilsættes kød, f.eks. strimlet kylling.