Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Stegte brune ris

Stegte brune ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kogte brune ris
2 spsk.jordnøddeolie
2 stilkehakket bladselleri
1 hakket rød peberfrugt
2 fedhvidløg
2 æg
50 g.ærter
4 hakket forårsløg
1 spsk.soyasauce
 


Opskrift:

Opvarm olien i en wok og lynsteg bladselleri, rød peber og hvidløg 4-5 minutter til grønsagerne er møre. T ag dem fra panden og sæt dem til side.

Hæld de letpiskede æg på panden og steg dem ved lav varme under omrøring til de er stivnet. Striml dem groft og sæt dem til side.

Kom risene på panden og lynsteg dem til de er løse. Kom grønsager og æg tilbage på panden, tilsæt ærter, forårsløg og soya og lynsteg 3-4 minutter til retten er varmet igennem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19844 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2008-02-22 20:22:41
Den her ret ligner vist den ret, Aida har lavet til familien i London. (løg steges i olie. Æg tilsættes (som til scrambled æg) og herefter de kogte brune ris, majs og ærter. Der kan også tilsættes kød, f.eks. strimlet kylling.