Grønsagspate

Grønsagspate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.flæskekød
2 æg
1 dl.mælk
1 dl.rasp
1 gulerod
0.25 selleri
1 porre
1 løg
1 rødbede
 paprika
 karry
 evt.salt
 
Opskrift:
Rødbede, løg, gulerod og selleri rives på de fineste på rivejernet.

Porre skæres i meget tynde skiver og svitses i smør. I en gryde, til de er gyldne. Derefter blandes det hele sammen med krydderier.

Steges i et ildfast fad med låg ved 200 grader i ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 20534 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-11 18:01:00
tantastisk nem og dejlig. Måske mere farsbrød end paté men god. Vi kom kyllingrester i også og lidt cognac... DEJLIGT. god grundopskrift!