Den amerikanske drøm -fedtforbrændings suppe

Den amerikanske drøm -fedtforbrændings suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : hanne

Indsendt :      Red:

Den amerikanske drøm -fedtforbrændings suppe, billede 4 Den amerikanske drøm -fedtforbrændings suppe, billede 1 Den amerikanske drøm -fedtforbrændings suppe, billede 2 Den amerikanske drøm -fedtforbrændings suppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 store løg
2 store grønepeber
1 sellerihoved
1 kålhoved
2 ds.hakkede tomater
2 kyllinge ”kraft” terninger
 
 Kan krydres hvis ønskes med salt Peber karry persille eller"stærkt krydderi" (tabasco)
 
Opskrift:
Skær grønsagerne i små – mellemstore stykker og læg dem i en stor gryde sammen med tomaterne og kyllinge-kraftterningerne. Tildæk med vand. Lad det koge i 10 minutter og skru derefter ned for varmen og lad de simre. indtil det er færdigt.

Suppen kan spises på ethvert tidspunkt du føler dig sulten. Spis så meget du vil og når du vil gennem dagen, da indtagelsen af denne suppe faktisk forbrænder kalorier. Jo mere du spiser, jo mere vil du tabe dig.

Tips:

Den "FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” kan indtages på et hvilket som helst tidspunkt, hvis sult føles. Spis så meget af den, som du ønsker og husk, at jo mere du spiser af denne suppe, jo mere vil du tabe i vægt.

Der er imidlertid nogle helt klare ting, som skal overholdes.

For det første:
Ingen alkohol da det indvirker direkte på forbrændingen af det fedt du har i kroppen. Vent i mindst 24 timer efter at du har indtaget alkohol, før du starter diæten.

For de andet:
lngen kulsyreholdige sodavand, inkluderende dansk vand og andre kalorielette sodavand. Drik kun vand, usødet te, kaffe uden sukker og fløde, usødet frugt juice og skummetmælk.

For det tredje:
Ikke noget mad, der er tilberedt i olie- smør eller andre fedtstoffer, brød eller andre produkter indeholdende mel, sukker eller sødemidler af nogen art.


Beskrivelse:
Se favoritopskrift på Slankesuppe

karakterer:
Opskriften er vist 192126 gange,
og udskrevet 6506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (262 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-06-10 23:14:11
Det er noget pjat, dem som siger, at det eneste der hjælper er motion! Du kan sidde stille og tabe dig, det hele handler om kosten...

  -  2012-01-11 22:08:15
carlos, hvad var det for en? har du opskrift?

  -  2011-11-02 07:39:58
Kirsten Amtoft Jeg har tabt 10 kg på 2 mdr. Jeg gik ind på mad log og spiste forskelligt. dog kun det anbefalet kilojule om dagen og her er suppen et godt supplement, da jeg er mest sulten om aftenen. Jeg har nu lært hvad jeg kan spise og hvad jeg skal undgå, ved at kigge på, hvor mange kj der er i maden , det lærer man på madlog, og det bliver hurtigt en vane og dermed en varig forandring.:0)

Maja  -  2011-07-27 13:35:41
Var fast besluttet på at følge alle reglerne i slankekuren der hører til suppen (man må spise grønt og suppe de første 2 dage). Da jeg var nået til dag 2, fik jeg virkelig meget kvalme... Den har ikke hjulpet det store. Jeg tog bare på igen bagefter!

Louise  -  2011-06-14 12:09:29
Har siddet og læst på den. Forstår ikke hvorfor man ikke må være på den når man ammer. Det er ikke stærkt. Og kosten er identisk med hvad jeg har spist i lang tid til hverdag. inklusiv en graviditet og amning. Der er jo både kød frugt og grønt. og lidt kartoffel. Min læge har altid sagt jeg godt må gå udenom brød, ris og pasta.? Nogen der kan forklare det?

mig  -  2011-04-27 16:04:53
hvis man vil på kur, kan man så undvære kålhovedet?, kan nemlig ikke lide det.

Christina Jensen  -  2011-02-02 12:10:51
Må man gerne anvende denne kur når man er gravid? :)

jonathan  -  2011-01-25 17:44:42
man taber sig sgu da kun fordi at man ikke må æde noget inden!

Frida  -  2010-10-24 12:39:10
Hej alle! jeg ville bare lige forklare, hvorfor man taber sig af suppen, og det er ganske simpelt: suppen indeholder færre kalorier, end det kræver at forbrænde den. Derfor vil man, lige meget hvor meget af suppen man indtager, altid tabe sig. Jeg synes det er en fed (haha) ide, og at det er fint nok at prøve den, men det er ikke noget der virker, hvis amn ønsker sig et langvarrigt vægttab. Til det kræves der, at man selv yder noget - motion, nok søvn(helst 8 timer), SUND mad, osv. Jeg synes det er en fin ide (som _ skriver det) at starte op med denne kur, hvis man ikke kan få taget sig sammen. MEN det er bestemt ikke sundt på længere sigt. OG - hvis amn efter de 7 dage vender tilbage til de gamle mad vaner, er man lige hvidt. Så vil man tage kiloene på lige så hurtigt som man har tabt dem - hvis ikke hurtigere. Derfor: tænk Jer grundtigt om før I går i gang med denne kur. Det eneste der virkelig virker, er at ændre på kosten og de dårlige vaner... Held og lykke!

mig  -  2010-08-30 01:51:33
den her kur er simpelthen saa usund.. hvis du vil tabe dig skal du ikke lade vaere med at spise pasa.. du skal ikke udelukke madvarer (bortset fra slik osv) du har brug for det hele.. ogsaa pasta og ris! Japanerne er et af de sundeste folkefaerd i verden og de spiser meget ris! Hvis du vil tabe dig skal du finde en motion du elsker (jeg gaar til spinning 2 gange om ugen og traener 3 gange og det fint for mig)og indtage faerre kalorier end du forbraender.. at kun at spise en ting er tosset og usundt og holder ikke i laengden :) du taber dig ogsaa af at kun drikke vand med salt i i 3 dage, men derfor er det ikke en god slankekur:) bortset fra det, er suppen virkelig laekker, men hver dag og hele tiden? nej nej

Lisa  -  2010-03-10 11:52:39
Er der nogen der ved hvordan man tilbereder oksefileten fra 7-dages kuren, når man ikke må få stegt mad eller mad der er tilberedt i fedtstof?? Det er mig en gåde..

thomas  -  2010-02-05 07:45:47
hvor meget vand der skal i kommer an på hvor tyk eller tynd du vil have suppen jeg plejer bare at dække grønsagerne.

lucas  -  2010-01-18 21:58:39
hey er der nogle der kan svar på hvor meget vand man skal bruge til opskiften og om må bruge den til en hele dag og sker der noget hvis man spiser frugt til?

Wicky  -  2009-12-27 10:06:43
Desværre er det her kun halvdelen af kuren og retter man sig kun efter denne så vil man komme til at lide af fejl ernæring og blive syg. Søg efter Fedtforbrændingskuren og få den fulde vejledning på 7 dage og hvad du må spise f.eks første dag må man spise frugter sammen med suppen.

marie  -  2009-12-01 11:09:32
Jeg er 168 cm - vejer 65 kilo og ville gerne lige smide de 5. Min mand er 178 og vejer 91 kilo...! Vi er nu midt på 3. dag og jeg har tabt 400 gram UDEN at snyde og har motioneret let, han har tabt 2,7 kilo og har både spist is, slik og ikke motineret! HVORFOR virker det ikke for mig?

karen b  -  2009-11-27 10:13:44
Det er bare den bedste kur som findes. Man taber sig og får mere energi. Kom så igang inden jul

  -  2009-11-22 17:14:30
Jeg har været på denne kur en gang... Men kunne næsten intet få ned, synes det smagte forfærdentligt med alle de kålstykker. Nu her jeg lige lavet den igen, men jeg har blendet det. Nu smager det faktisk fint:)Så må vi bare se, hvad der er sket om en uge.

Mette   -  2009-10-29 12:13:47
Jeg har nu spist suppen i 3 dage de to første kun suppen og den 3. suppen og frugt, i dag grøndsager mmmmmm glæder mig helt, hehe.... ville høre om man kunne fryse den ned???

Scarlet  -  2009-08-09 19:09:26
Hva med bare at halvere opskriften hvis den ikke kan være i en alm.gryde ?? Jeg har selv prøvet en opskrift der minder meget om denne her for en del år tilbagem, og jeg må sige at jeg kan huske at man bliver meget hurtig træt af alt den suppe !

Maria  -  2009-06-24 09:50:32
Jeg har for et stykke tiden prøvet en anden kur. Man taber sig 3 kg på 3 dage Man spiser kun bagtkaratoffel med fetaost og drikker en masse vand. Man må spise ligeså meget kartoffel man vil.

maria  -  2009-06-24 09:47:47
Jeg er på 3 dag, og vejer det samme som da jeg begyndte. Jeg snyder ikke. og er vild ked af hvorfor jeg ikke taber mig. Er der nogle er kan give mig en forklaring ? Jeg spiser suppen míndst 2 gange om dagen og følger resten ?

Stephanie  -  2009-01-16 13:01:24
Jeg tænkte jeg ville sætte alle reglerne ind for hverdag hvis det kunne være en hjælp. Skær grøntsagerne i små eller mellemstore stykker og læg dem i en stor gryde sammen med tomaterne og kyllinge-kraftterningerne. Tildæk med vand. Lad det koge i ca. 10 minutter, skru derefter ned for varmen og lad suppen simre til den er færdig. REGLER: For at denne kur skal virke efter "Forskrifterne" er det vigtigt du overholder visse regler. INGEN alkohol da det indvirker direkte på forbrændingen af det fedt du har i kroppen. Vent MINDST 24 timer efter du har indtaget alkohol til du begynder på kuren. INGEN kulsyreholdige sodavand (Inkludere dansk vand og andre kalorielette sodavand) Drik kun vand, usødet te, kaffe uden sukker og fløde, usødet frugtjuice ( her er juicerne fra rynkeby rigtigt gode bl.a. Morgenjuicen og 16 forskellige frugter) og skummetmælk. IKKE noget mad der er tilberedt i olie-smør eller andre fedtstoffer, brød eller andre produkter indeholdende mel, sukker eller sødemidler af nogen art. Dag 1: Spis kun suppen og frugter. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. Honningmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og er især anbefalet. HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand. Dag 2: En dag med kun grøntsager. Spis suppen med tilhørende friske grøntsager til du ikke kan spise mere. Spis grøntsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvis salat af enhver art men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grøntsagerne sammen med suppen ( eller spis dem gerne som mellemmåltid, her er gulerødder og agurker formidable). Til aften må du belønne dig selv med en stor bagt kartoffel ( Eller flere små halv-bagte evt.) ned lidt smør eller olivenolie hvis ønskes. Dag 3: Dagen i dag er en kombination af de to foregående. Spis al den suppe du kan, frugt (på nær bananer) og grøntsager. INGEN bagt kartoffel i dag. Fremskridt efter 3 dage: Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage og ikke har snydt, vil du på nuværende tidspunkt have tabt dig mellem 2,5 og 3,5 kilo! Dag 4: Spis kun suppen og bananer , og drik kun skummetmælk og vand i dag. Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glad skummetmælk og så meget vand du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium som erstatter trangen til søde sager. Dag 5: I dag er steak/Kylling/fisk - tomat dag. Du må spise op til 350 gram rent kød og op til 6 friske tomater ( eller tilsvarende vægt i dåsetomater). Prøv om muligt at drikke 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb. Dag 6: I dag er steak/kylling/fisk - grøntsags dag. Spis alt det rene kød og grøntsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (Minus grønærter, bønner og majs) men ingen bagt kartoffel. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb. Dag 7: Spis kun brune ris (natur ris), usødet frugtjuice og grøntsager. Ingen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage suppen MINDST en gang i dagens løb. RESULTAT efter 7 dage: Efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 5 og 8,5 kilo. Hvis du har tabt dig mere end 7,5 kilo så afhold dig fra diæten i 2 fulde døgn før du starter forfra igen. Denne syv dages "kur" kan bruges så ofte du vil så længe du lytter til din krop. Motion: Det er i ugens løb en god ide at bevæge sig en del. Kuren tillader ikke hård fysisk træning da du så tapper dig selv for energi men en god lang cykeltur i moderat tempo eller en god lang gåtur. Lidt ekstra havearbejde eller rengøring og lidt færre timer foran tv'et hjælper dit vægttab. Sørg for hele tiden at få væske på den måde sørger du for at dit vægttab ikke er væsketab. NOTER VENLIGST: I kuren skal du på visse dage spise steaks. Altså oksefilet MEN det kan erstattes med kylling/kalkun så længe man sørger for at den er kogt eller lavet i ovn(grillet) og skindet er fjernet. Du kan også erstatte en af steakdagene med dampet fisk hvis det ønskes. Sådan det var vidst det hele :D

Karsten H  -  2008-11-27 18:42:09
Ikke en mirakel kur. Det der sker er,at du nu indrtager få kalorier og derved ikke fedt mad. Du taber dig hurtigt mange kilo, men det er bare alt det "gamle" mad du skilder dig af med, mange af disse kilo vil du tage på når du stopper. Jeg har selv tabt 30kg, og det eneste der hjælper er motion! Spis fed en gang imellem, en gang pr. mdr, så får dit stofskifte et chock hvilket er godt. mvh

gurli54  -  2008-11-16 14:37:37
Hvor meget væske skal der i ?????

Mads  -  2008-11-04 19:05:04
Hej. Jeg er også igang med denne suppe nu (for kiloerne's skyld.) Men jeg troede jeg måtte spise frugt 2. dag. Hvor jeg spiste 2 mandariner og en håndfuld vindruer. Pis. Gør det den store foreskel? Er helt vildt træt af det. Hehe.

  -  2008-11-02 17:42:42
har været på denne kur én gang før, og den virede helt perfekt. jeg spiste dog kun suppen og drak meget vand, og spiste frugt, men derudover intet.

Helle  -  2008-09-13 11:57:23
Der mangler det halve af kuren dette er jo kun suppen du må også få bagekatofel bananer og andre ting. jeg har nemlig været på den og det går ikke kun med suppen!!! du skal have de andre ting også ellers falder du for hurtig i.er der nogen der har hele kuren så vil jeg gerne have den da min er blevet væk.

  -  2008-09-01 08:54:05
Du må spise grøntsager (dog ikke majs, advokado og oliven) frugt (dog ikke banan) magert kød, fisk og fjerkræ og en smule rugbrød.

  -  2008-08-25 14:23:58
hvis man ikke må spise olie- smør eller andre fedtstoffer, brød eller andre produkter indeholdende mel, sukker eller sødemidler hva skal man så spise ? :S

Anja  -  2008-07-29 13:08:49
Suppen ser lækker ud... MEN hvorfor mon man taber sig?! Du holder med at spise mad tilbredt i fedtstof, hvidtbrød, og drikke og mad med sukker i! Altså længere er den ikke, hvis du gør det, kan du sagents spise andre supper, så længe der ikke er mange kalorier i...!

Gitte  -  2008-06-19 13:16:45
ja - nmed de forbehold / tips er man da sikker på at tabe sig, også uden at spise suppen.

julie  -  2008-05-29 18:54:55
Jeg er SÅ skuffet! Er nu på femtedagen i kuren, og har ikke tabt så meget som et gram! Har ellers fulgt den til punkt og prikke....

Oli  -  2008-04-30 07:42:17
Hej med jer alle, det er en rigtgi god suppe, jeg har prøvet noget lignende. men til den orginale kur følger en vejledning, hvor der står noget ekstra man skal spise hver dag bla. en dag banan, en anden skal man spise kød osv. det er meget sundhedfarligt kun at spise suppen hvis det er over en lang periode. ellers er den bare super... husk protein fra kød og en masse grøn og frugt. mvh Oli

Missy  -  2008-04-21 20:48:38
Hvor mange Kcal er der i den ??

nogenlunde  -  2008-04-12 13:50:55
Hvad hvis man ikke kan tåle bullion?

(:  -  2008-04-07 12:27:04
hejsa. jeg er en pige på 15 år og vejer ca 54-55kg. jeg vil gerne vide om jeg også taber mig hvis jeg går på denne kur, eller det kun hvis man er overvægtig?

Cille  -  2008-03-27 15:10:46
Ja, det har ingen betydning om du blender den. Jeg er på 2. dag. På de første 24 timer tabte jeg 3 kilo

123  -  2008-03-11 21:29:39
må man gerne blende suppen?

Suppekur  -  2008-03-08 17:47:37
Jeg starter på kuren imorgen... er spændt på det...

  -  2008-02-27 15:38:34
Jeg syntes det er en genial måde at starte op på. Har før tabt 4 kg på en uge hvorefter jeg har fulgt de danske vægtkonsulenter, og jeg tog det ikke på igen. Nok fordi jeg stadig efter kuren begrænsede mit indtag af kulhydrater. Jeg starter på kuren i morgen og vil skrive efter en uge hvordan det gik.

Maj-Britt  -  2008-02-22 22:49:42
Hvad skal man spise til morgenmad.?

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her