Den kolde risengrød røres med æg, mel, Sød og citronskal. Bages i små klatter på en god pande.
Serveres med sukkerfri syltetøj.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(11 stemmer)
Opskriften er vist 43286 gange, og udskrevet 657 gange.
Kommentarer
Martin - 2012-02-03 20:35:42 Og kan den der har lagt op ikke også fortælle hvor stor en portion er?
- 0000-00-00 00:00:00 lige en tilføjelse : alle der ligger op skrifter ind er i ikke lige søde at skrive om det er til diabetes 1 eller 2. der er jo en stor forskel
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider