After eight mousse dessert
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Pisk moussepulveret med fløde og mælk og lad moussen hvile koldt i ca. 20 minutter, til den er stivnet.
Nu opbygges kagen som følger: Stil 2 after eight plader på kanten og hold dem vinkelret på hinanden. Læg derpå en skefuld chokolademousse i vinkelen således, at den holder pladerne på plads. Sæt endnu en plade på og fyld lidt mere mousse på og sæt til sidst den sidste plade på. De 4 plader står nu som en kasse. Kassen fyldes helt op med mousse. Drys ristede nøddekerner på og stik chokoladepynten i og dekorer til sidst tallerkenen med ananaskirsebær. |
|
Opskriften er vist 24700 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 den er lidt "fed",men god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne