Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kanariske kartofler

Kanariske kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Kanarien

KanarienIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.nye mindre kartofler (mørke)
4 spsk.groft salt
 
Opskrift:
Vask kartoflerne godt - lad skrællen blive. Varm en gryde med vand op og kom saltet i, når vandet koger. Kom kartoflerne i og bring vandet i kog. Når vandet koger skrues ned til middel varme. Hæld vandet fra, så der efterlades en lille smule vand i bunden af gryden. Sæt gryden tilbage på blusset og skru op på højeste blus. Ryst gryden ofte og tag den af varmen, når vandet er kogt væk og kartoflerne er tørre. Hvis der er for meget salt på kartoflernes skind, kan noget af saltet tørres af med et viskestykke. Serveres straks.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (28 stemmer)

Opskriften er vist 33700 gange,
og udskrevet 1069 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter  -  2011-01-14 12:54:44
Hvor meget vand skal man bruge ? Skal vandet det dække kartoflerne ?

Katrine  -  2010-01-08 11:42:19
Jeg har lavet dem og de smager super godt - jeg brugte dog lyse kartofler

Sara  -  2007-10-07 17:19:49
De er bare gode. Prøv dem:b

bowie  -  2007-07-18 17:07:44
super gode har lavet dem før.

Louise  -  2007-05-12 14:49:42
Prøvede dem da jeg var på ferie, og så at de var et godt alternativ til sommerretter. De er supergode.

line  -  0000-00-00 00:00:00
super go !!