Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Canariske kartofler

Canariske kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.nye mindre kartofler (mørke)
4 spsk.groft salt
 


Opskrift:
Vask kartoflerne godt - lad skrællen blive. Varm en gryde med vand op og kom saltet i, når vandet koger. Kom kartoflerne i og bring vandet i kog. Når vandet koger skrues ned til middel varme. Hæld vandet fra, så der efterlades en lille smule vand i bunden af gryden. Sæt gryden tilbage på blusset og skru op på højeste blus. Ryst gryden ofte og tag den af varmen, når vandet er kogt væk og kartoflerne er tørre. Hvis der er for meget salt på kartoflernes skind, kan noget af saltet tørres af med et viskestykke. Serveres straks.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 36998 gange,
og udskrevet 696 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Spanien  -  0000-00-00 00:00:00
Sovsen der passer til hedder Mojo picon - der er opskrift til den i Dk-kogebogen

focustrade  -  0000-00-00 00:00:00
opskrift udb.på moyasovsen

  -  0000-00-00 00:00:00
smager fantastisk