Rejetoast

Rejetoast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Toast

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 forårsløg (kun det hvide)
60 g.vandkastanjer eller bambusskud
200 g.råt rejekød
1 æg
2-3 spsk.koldt vand
9 skiversandwichbrød
2 dl.hvide sesamfrø
 Olie til friture
 
Opskrift:
Forårsløg og vandkastanjer hakket i foodprocessor. Tilsæt rejekød, æg og vand. Blendes til en glat pasta.

Smør rejepastaen på brødet og skær hver skive i 4 trekanter. Dryppes i sesamfrø, så rejepastaen dækkes helt.

Frituresteges i olie (190º) med den smurte side nedad, til de er let gyldne; vende og steges kortvarigt på den anden side.
Tages op og afdryppes.

Serveres varme med sur-sød sauce eller blommesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 18603 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu