Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte champignoner

Fyldte champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12-16 meget store champignoner
4 hakkede skalotteløg
50 g.fedtstof
1 fedhvidløg
1 bdt.persille
2 spsk.rasp
 


Opskrift:
Skær rodsiden af champignonerne, skyl dem under rindende, koldt vand og tør dem. Knæk stokkene af og hak dem fint. Smelt fedtstoffet på en pande og svits champignonstokke og løg et par min. Pil og knus hvidløgsfeddet og kom det i blandingen. Læg champignonhattene med åbningen opad i et smurt, ovnfast fad. Fordel svampe-løgblandingen i hattene. Bland persillen med rasp. Drys det over champignonerne og dryp evt. med lidt dulle fra panden. Dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Fjern folien og lad champignonerne stå endnu ca. 10 min., til overfladen er gylden. Passer fint til kalvekød.

Tips:

Nogle få dråber balsamicoeddike giver blandingen et ekstra pift. Mindre fyldte champignoner kan serveres som snacks forsynet med en tandstikker.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 25571 gange,
og udskrevet 537 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny Larsen  -  2008-08-29 21:47:05
4-5 skiver kogt skinke/evt. pålæg i-blandes det hele, i stedet for rester fra igår. evt. med reven ost ovenpå, inden de går i ovnen. Smager fortrindeligt også.

Conny Larsen  -  2008-08-29 21:38:30
super-duper. Dog mindst med 2 hvidløg. med en eller anden form for kød ovenpå (middagsretten fra igår???), kan sagtens komme ovenpå, og med evt. reven ost, af den man har i køleskabet, eller med en lille tsk. blåskimmelost, og så ind i ovnen. Man kan servere dem med kartoffel i mundrette stykker, (der i forvejen er kogt, måske rester fra dagen før). Det kalder jeg en himmer-risk mundfuld.