Dumle muffins - Dumlemuffins

Dumle muffins - Dumlemuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Sisse

Indsendt :      Red :
Dumle muffins - Dumlemuffins, billede 4 Dumle muffins - Dumlemuffins, billede 1 Dumle muffins - Dumlemuffins, billede 2 Dumle muffins - Dumlemuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æg
270 g.sukker
6 tsk.bagepulver
2 vaniljestang
200 g.bananer
1 appelsin skal og saft herfra
300 g.hvedemel
1 dl.A38 Cheasy
1 dl.skummetmælk
6 tsk.kakao
50 g.mørk chokolade
 
 Dumlekarameller
 
Opskrift:
Pisk æggene grundigt med sukker tilføj moset banan, hakket chokolade og resten af ingredienserne undtagen dumlekaramellerne. Fyld dejen i muffinsforme.

Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-6 minutter.

Læg en Dumlekaramel oven på hver muffin. Bag igen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. til de er gennembagte og Dumlekaramellerne er smeltet.

Tips:

Man kan godt udelade den hakkede chokolade, hvis man synes at det bliver for vammelt når der også skal Dumlekaramel oven på! Men skal lige siges at det nu smager godt med chokolade i. :)





karakterer:
Opskriften er vist 81236 gange,
og udskrevet 1941 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-25 07:50:13
prop karamellen ned i, det smager super skønt og giver et godt crunch til kagen :)

  -   2009-11-26 10:46:24
Dem bliver jeg nød til at prøve at lave i dag. De lyder lidt svære:)

  -   2009-10-19 17:24:29
det gik helt galt, da jeg lavede dem. alt for meget bagepulver, og karamellerne skal først på de sidste fem minutter, de blev helt sorte og brændte!!

  -   2009-07-25 17:09:31
Jeg kan ikke rigtig blive klog på denne opskrift. I fremgangsmåden skal man sætte en karamel ovenpå, og det står også under tips somom at den skal blive ovenpå. Men med 5-6 minutter i ovnen er dejen langt fra fast nok til at den kan blive liggende, den dumper bare ned, og hvis man laver de 15 muffins som står så render det over, i hvert fald i vore papirsforme (Amerikanske muffinsforme 1 dl.) På Billederne har vi delt dejen i 24 forme, og bagt dem ca. 12 minutter inden vi har lagt caramellen på, og så givet dem 3 minutter ved 150 grader C.

  -   2009-02-21 12:29:14
Er det egentlig ik ret meget bagepulver??

  -   2005-01-01 01:01:01
Er de fryseegnet??

  -   2005-01-01 01:01:01
den er svær

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan man bruge andet end A38??? Bruger det ikke normalt.

  -   2005-01-01 01:01:01
det er skisme MEGET bagepulver. jeg bruger selv kun 3 tsk fulde til 24 muffins...

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager DUMLE-LÆKKERT................ HI..Hi...

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker muffin- mums!

  -   2005-01-01 01:01:01
de smager sku egentlig godt.. men pas på med ikke at komme for meget dej i hver form.. der skal jo også være plads til en lille dumle.. :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
det er mæjet got