Fyldte svampe

Fyldte svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Portobello
75 g.kikærter
1 rødløg
2 spsk.hakket soltørret tomat
1 pastinak
0.5 dl.fløde eller sødmælk
1 fennikel
50 g.chevre
 
Opskrift:
Børst svampen og skær roden af. Roden bruges i kikærtefyldet. Urterne, svamperoden og kikærterne, som er tilberedt efter anvisning på pakken, hakkes fint og vendes sammen med æg og fløde. Smag til med salt og peber. Smør portobelloerne med hvidløgsolien og fordel fyldet i svampenes bund og læg en lille smule gedeost på toppen. Herefter er svampene klar til at komme i ovnen ved 175 grader i ca. 15-20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 39426 gange,
og udskrevet 328 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu