Svampesuppe med blåskimmelost

Svampesuppe med blåskimmelost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.champignon eller østershatte
15 g.smør
8 dl.bouillon
2 spsk.tomatpuré
2 spsk.blåskimmelost
0.5 dl.Kaffefløde 9%
1 nipsød paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær champignonerne i skiver og sautér dem i smørret længe nok til noget af væden er fordampet. Tilsæt bouillon, tomatpuré og ost. Lad suppen småkoge ca. 20 min. Hæld fløde i og smag til med paprika, salt og peber. Servér med friskbagt flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 10418 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-23 21:12:31
Hej Kurt Du har ret, hvis osten koges sammen med det andet, får det en lidt for meget bitter smag.Put det i stedet i, mens saucen er brændvarm, og er taget fra kogepladen og derefter tilsættes, og smeltes på almindelig vis, så får man den "sande perfekte smag"

  -   2006-12-30 16:58:29
Suppen må ikke koge med blåskimmelost i, skal tilsættes til sidst, når suppen smages til