champignon eller østershatte250 g. champignon eller østershatte
15
g.
smør15 g. smør
8
dl.
bouillon8 dl. bouillon
2
spsk.
tomatpuré2 spsk. tomatpuré
2
spsk.
blåskimmelost2 spsk. blåskimmelost
0.5
dl.
fløde 13%0.5 dl. fløde 13%
1
nip
sød paprika1 nip sød paprika
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær champignonerne i skiver og sautér dem i smørret længe nok til noget af væden er fordampet.
Tilsæt bouillon, tomatpuré og ost. Lad suppen småkoge ca. 20 min. Hæld fløde i og smag til med paprika, salt og peber.
Servér med friskbagt flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8901 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
C. Larsen - 2008-12-23 21:12:31 Hej Kurt
Du har ret, hvis osten koges sammen med det andet, får det en lidt for meget bitter smag.Put det i stedet i, mens saucen er brændvarm, og er taget fra kogepladen og derefter tilsættes, og smeltes på almindelig vis, så får man den "sande perfekte smag"
Kurt - 2006-12-30 16:58:29 Suppen må ikke koge med blåskimmelost i, skal tilsættes til sidst, når suppen smages til
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider