Pandan Chiffon kage

Pandan Chiffon kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
8 æg
275 g.sukker
1.25 dl.vegetabilsk olie
1.75 dl.kokosmælk
1 tsk.grøn madfarve
2 spsk.kokosmel
 
Opskrift:
Sigt mel og bagepulver tre gange. Pisk hviderne meget stive.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Pisk æggeblommer og sukker skummende. Rør olie, kokosmælk og grøn madfarve i æggeblandingen og vend dernæst melet i. Vend de stive hvider i dejen lidt ad gangen.

Hæld dejen i en stor smurt randform og bag kagen ca. 45 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 16380 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-07-06 11:53:22
Burde man ikke bruge pandan i stedet for grøn madfarve ?